martes, 17 de julio de 2012

148-FLORS DE CARBASSÓ***




Aquest cap de setmana hem visitat Godall, un municipi de Catalunya, pertanyent a la província de Tarragona, a la comarca del Montsià. La seva població es de uns 850 habitants.
Us passo unes fotos tretes de la pàgina web de Godall i el seu enllaç:

  http://www.godall.cat/


Panoràmica de Godall


Esglèsia de Sant Salvador


Plaça Pou Bó


...després de vistar els camps d'oliveres, la granja de galls dindi, el forn de pa... on fan uns dolços típics del Godall  els "pastissets", (unes crestes farcides de cabell d'àngel), arribem al Bar la Plaça on la Cinta ens té preparada una excel.lent paella de carn i peix ...
Acabades les postres, ens sorprèn amb unes flors de carbassó arrebossades ... no dubteu en demanar-les. No vaig poder resistir-me a preguntar el secret de les flors i la Cinta molt amable em va donar la recepta, la qual us poso a continuació:


                                                    INGREDIENTS:
Flors de carbassó, 1 ou sencer, aigüa, farina, ratlladura de llima, 1 sobre de gasificant "La Perdiu" i sucre.

                                                     PREPARACIÓ:
1-Fem una lletada amb l'ou, aigüa, farina, ratlladura de llima i el sobre de gasificant.
2- Ho remenem bé fins obtenir una cremeta no gaire espessa.
3-Agafem les flors de carbassó prèviament rentades i escorregudes i les arrebossem.
4-Preparem una paella amb oli ben calent.
5-Quan estiguin daurades les escorrem i servim empolvorades amb sucre....

Des d'aquí dono gràcies a la Cinta per la seva amabilitat i simpatia. Fins aviat.

sábado, 14 de julio de 2012

147-CALABACIN XXL**


INGREDIENTES:
 Calabacín,aceite de oliva y sal.

1-Cortamos el calabacín en lonchas de medio cm. de grosor.
2-Preparamos una sartén o plancha con aceite de oliva.
3-Salteamos los calabacines y cuando estén dorados añadimos la sal.
 Servir caliente.