domingo, 12 de abril de 2009

24-POLLO CON LANGOSTINOS***





                                                           INGREDIENTS:
4 trossos de pollastre, 4 llagostins per persona, 1 ceba a trossets, 2 alls, julivert, 1 copa de brandy, aigua, sal, 2 tomàquets ratllats, oli d'oliva, patates filetejades, 1 ceba filetejada, poma a trossos, sucre moreno, mantega.

1-Posem a fregir els llagostins amb una mica d'oli d'oliva, quan estiguin daurats els retirem.
2-En el mateix oli i posem el pollastre. Daurem i retirem.
3-Tallem la ceba a trossos i trinxem els alls. Els posem amb l'oli dels llagostins i del pollastre.
4-Quan la ceba estigui daurada i afegim el tomàquet ratllat i sofregim.
5-Afegim el pollastre i una mica de brandy. Deixem que s'evapori.
6-A part agafarem els caps dels llagostins i els axafarem per treuren el suc  i l'afegim al pollastre.
7-Afegim un got d'aigua i una picada d'all i julivert.
8-Deixem coure fins que s'evapori l'aigua a foc lent.

PASTISSET DE POMA, PATATA I CEBA CARAMEL.LITZADA:

1-Tallem la ceba molt fina i la posem a fregir amb una mica d'oli i mantega.
2-Quan estigui daurada i afegim sucre de canya i caramel.litzem. La retirem.
3-En el mateix oli posar les patates laminades i la poma a trossos. I afegim una mica d'aigua i ho couem a foc lent.
4- Posem sucre moreno.
5-Montem el pastisset:
    Barregem la poma amb la patata i al damunt i posem la ceba. Decorem amb una guinda.