martes, 28 de octubre de 2008

2- QUICHE VARIADA

 INGREDIENTS:  massa de full o pasta brissa, 200ml. de crema de llet, 2 ous, 50gr. formatge, sal, 1/2 ceba, beicon, pernil dolç, tonyina, tomàquet.

1-Treballarem la Quiche amb massa de full, també es pot amb pasta brissa. Ja les venen fetes.
2-Preparem la massa de full:
            La fiquem en un motllo rodo, la punxem amb una forquilla i posem cigrons perquè quan estigui al forn no pugi. Una vegada cuita retirem els cigrons. Ho deixem al forn de convecció 10 minuts.
3- Agafem un bol i fiquem 200ml. de crema de llet, 2 ous , formatge i una mica de sal, ho batem bé.
4- Fem un sofregit amb ceba i quan estigui transparenta i afegim el beicon, tomàquet, pernil dolç i tonyina.     
5-Ho remenem bé. Deixem reposar una estona.
6-Seguidament  avoquem el sofregit a la pasta de full i a sobre i tirem la crema de llet.
7-Ho posem al forn 1/2 hora més a 180º.
8-Deixem reposar i servim. jo la deixo reposar un parell d'hores.

lunes, 27 de octubre de 2008

1-PULPITOS ENCEBOLLADOS

INGREDIENTS: 1kg. de pops petits, 2 cebes grosses filetejades, 2 tomàquets madurs ratllats, 2 grans d'all picats, julivert, 1 got petit de vi blanc, pebre blanc.

1- Netegem bé els polps.
2- Fem un sofregit amb la ceba i l'oli, ho couem a foc molt lent fins que la ceba estigui transparenta.
3-Hi afegim el all i julivert, els polps, els tomàquets, el vi blanc i el pebre.
4- Ho couem una bona estona, 1'30 h. a foc molt lent, fins que els pops quedin ben tendres.
     Sobre tot no posar-hi sal, ja que els pops son de per sí salats.