jueves, 4 de diciembre de 2008

8-PASTEL DE CARNE***

INGREDIENTS: 500gr. de carn picadade porc i vedella, 50gr. pernil dolç, 1 llesca de pa de motllo, 5cl. de llet, 50gr. de formatge ratllat, 12 olives farcides, 2 ous crus, 3 ous durs, 1/2 got de vi blanc, oli d'oliva, farina, 1 got de caldo de pollastre, sal, pebre, all i julivert.
1- Agafem un bol i barregem la carn de porc amb la vedella, el pernil trinxat, els ous crus, el pa remullat
     amb la llet, sal i pebre.
2-Tirem la resta de les olives i el formatge ratllat.3-Quan està ben barrejat agafem un full d'alumini i posem la carn al damunt i aplanem bé.
4- Posem unes làmines de bacon i a sobre els ous bullits.
5- Amb l'ajut de l'alumini ho enrottlem i donem forma al pastis.
 6- El rebosem amb farina blanca i el col.loquem en una cassola amb oli d'oliva i el fregim perqué    
    quedi daurat  pels  dos cantons.
7-Avocar-hi el vi blanc i finalment el caldo de pollastre. Coure a foc lent 1 hora.
8-Finalment fem  una picada d'all , julivert i olives i l'afegim al sofregit.

9-Deixem que es refredi i tallem. Ho tornem a col.locar a la cassola perqué faci xup-xup...
10-Tallar-ho quand estigui fred.