miércoles, 24 de diciembre de 2008

14-COLA DE RAPE CON SALSA DE PEREJIL

                                   
                                                                INGREDIENTS:
                              4 cues de rap, 200gr. de pinyons, julivert, 2 alls, oli, arrós, 1 fulla de llaure i sal.

1-Torrem els pinyons a foc lent  fins que quedin una mica daurats.
2- Els posem a triturar a la batedora elèctrica juntament amb l'oli, all, julivert i sal  fins que quedi una salsa espessa.
3-De mentres posem la "vaporera" a escalfar per que bulli l'aigua.
4- Agafem film transparent i posem la cua de rap, al damunt i tirem la salsa.
5- Ho emboliquem bé i ho posem a la "vaporera" juntament amb el llagostins durant 10 minuts.

6- A part haurem bullit l'arrós amb aigua, oli, sal i una fulla de llaurer.
7- Ho retirem tot del foc, obrim el paquet i preparem el plat juntament amb l'arrós i els llagostins.