viernes, 7 de noviembre de 2008

3-MOUSSE DE SALMÓ FUMAT



INGREDIENTS:
250Gr.de salmó fumat
200 ml de llet
40 gr. de mantega
3 cullerades de farina
una mica de sucre
1 cullerades de suc de llimona
100 ml. de nata líquida
5 fulles de gelatina
sal
pebre blanc al gust

1-Preparem la beixamel. Posem a foc lent la llet i afegim la mantega i la farina poc a poc sense
   deixar que quedin grumolls.
2-Retirar del foc i espolvorejar amb una mica de sal, pebre,sucre i suc de llimona
3-Preparar la gelatina. Posar las fulles de gelatina en un bol amb aigua freda i deixar-les 5 minuts.
4-Escorra la gelatina i afegir-la a la salsa beixamel calenta i barrejar bé.
5-Agafar el salmó fumat i barrejar-ho amb la nata líquida i passar per la batedora fins tindre una crema.
6-Avocar aquesta preparació a la beixamel i barrejar bé. Triturar si es necessari.
7-Finalment ho col.loquem amb un motllo i posem paper film y ho deixem reposar 6 hores a la nevera
   perqué cualli.
8-Decorem i emplatem.